O tym miejscu
Malarska 25 powstała z naszej pasji do gotowania. Wieloletnie doświadczenia nauczyły nas, że podstawą pysznego dania są najwyższej jakości składniki i czas. Dlatego używamy wyłącznie najlepszych mięs, świeżych warzyw i ziół, a także oryginalnych włoskich serów, wędlin i naturalnych dodatków. Pośpiech nie jest w kuchni dobrym doradcą. Serwowane przez nas mięsa przed podaniem marynujemy przez wiele godzin, a nasze ciasto na pizzę powstaje z doskonałej włoskiej mąki, i po wyrobieniu dojrzewa co najmniej 2 dni,. To zapewnia mu niepowtarzalny smak. Dla nas gotowanie jest prawdziwą sztuką. Chcemy się nią podzielić z ludźmi, którzy, jak my, cenią dobry smak.
Kuchnia zawsze była dla nas centralnym miejscem w domu. Sercem naszej restauracji jest opalany drewnem piec. To dzięki niemu serwujemy naszym Gościom pyszne dania a także pizzę na cienkim, chrupiącym przy brzegach cieście. Przygotowane z niebanalnie połączonych składników potrawy stają się prawdziwą ucztą dla zmysłów – nie tylko smaku, ale też węchu i wzroku, bo jak na Malarską przystało, serwujemy dania, które cieszą także oczy, nie tylko podniebienia.
Jednak restauracja to nie tylko dobre jedzenie. To też ludzie, którzy ją tworzą i w niej przebywają. Chcemy, żebyście do nas wracali i czuli się u siebie. Dlatego dbamy o to, aby zapewnić naszym Gościom ciepłą i przyjazną atmosferę oraz niepowtarzalny klimat. Znajdziecie u nas nie tylko pyszne jedzenie czy aromatyczną włoską kawę. Chcemy karmić Wasze zmysły obrazami na ścianach i dziełami sztuki na talerzach.
Malujemy smakiem. Dla Was.
Komentarze
By dodać zdjęcie lub komentarz, musisz być zalogowany. Zaloguj się