O tym miejscu
Browar Złoty Pies to wszystkie atuty piwa rzemieślniczego – będzie dojrzewało w swoim naturalnym tempie, warzone według autorskich receptur, a style piwne będą różnorodne.
Oprócz podstawowych składników piwa, czyli wody, słodu, chmielu i drożdży, bogactwo dodatków i możliwości jest ogromne. Piwowar Złotego Psa jest bezkompromisowy tylko w kwestii jakości składników.
W Złotym Psie będzie można nie tylko obserwować cały proces warzenia piwa, ale nawet wziąć w nim udział – na przykład własnoręcznie dorzucić słody i chmiele do jednej z dwóch wielkich kadzi, które stoją w głównej sali browaru.
O tym, co uwarzy Złoty Pies, zadecydują także goście. Będzie można nawet zaproponować swoją recepturę.
Wyjątkowa będzie także restauracja. Dlaczego? Dzięki sezonowemu menu i produktom regionalnym. Ich wysoką jakość zagwarantują wypróbowani, stali dostawcy. Kuchnia będzie otwarta – przygotowywanie potraw podejrzymy tak samo, jak proces warzenia piwa.
Komentarze
By dodać zdjęcie lub komentarz, musisz być zalogowany. Zaloguj się