O tym miejscu
Sypiemy, przesiewamy, dolewamy, mieszamy, zagniatamy, wyrastamy, wałkujemy, rozsmarowujemy, rozrzucamy, pieczemy, serwujemy. Tarte flambée.
TARTE FLAMBÉE, to ręcznie wyrabiane i wałkowane ciasto, które smarujemy gęstym sosem śmietanowym, następnie wzbogacamy dodatkami w postaci KREWETEK, CHORIZO, CUKINII, SERA KOZIEGO, GORGONZOLI, KWIATÓW LAWENDY (to tylko część z nich) i wypiekamy w piecu opalanym aromatycznym drewnem. Polecamy z butelką wina, piwa, w towarzystwie cocktailu lub ze szklaneczką czegoś mocniejszego.
Galeria
Lokalizacja
Warszawa, Hoża 61
Dojedź za darmo z apką mytaxi! Zobacz na mapie Otwórz w Google Maps Nawiguj w jakdojade.plMenu
Przedział cenowy:
14–31 zł
Zobacz menuWięcej info
Profil na Facebooku:
Strona internetowa:
Adres e-mail:
Telefon:
Zarezerwuj miejsce
Komentarze
By dodać zdjęcie lub komentarz, musisz być zalogowany. Zaloguj się