O tym miejscu
Ceviche Bar to koncept kulinarny utrzymany w klimacie Ameryki Południowej, którego pomysłodawcą jest Martin Gimenez Castro. To pierwsza restauracja w Warszawie specjalizująca się w ceviche (czyt. sewicze), daniu o wyraźnych smakach, charakterze i przemyślanej kompozycji od przygotowania aż po podanie. Jego głównym składnikiem jest świeża ryba marynowana sokiem z cytrusów, przyprawiona kolendrą, cebulą i chilli.
Ceviche to potrawa, która jest jednym z symboli kultury latynoskiej.
Galeria
Lokalizacja
Warszawa, Twarda 4
Dojedź za darmo z apką mytaxi! Zobacz na mapie Otwórz w Google Maps Nawiguj w jakdojade.plMenu
Zobacz menuWięcej info
Profil na Facebooku:
Strona internetowa:
Adres e-mail:
Telefon:
Zarezerwuj miejsce
Zgłoś błąd
Komentarze
By dodać zdjęcie lub komentarz, musisz być zalogowany. Zaloguj się