O tym wydarzeniu
Przed nami wielkie emocje! Najlepsze Restauracje zapraszają na wiosenny Restaurant Week. Weźmie w nim udział 28 wiodących Restauracji w Trójmieście! Najlepsi Szefowie Kuchni przygotowali dla Was EMOCJE NA TALERZACH, czyli popisowe trzydaniowe doświadczenia restauracyjne.
Tegoroczne menu zaprojektowano z myślą o uczuciach – szczęście i zaskoczenie, harmonia i pożądanie, radość i wzruszenie, miłość i ekscytacja, euforia i duma, wolność i niepewność. Wspomnienie kojącego smaku dzieciństwa i zadziwiające niespodzianki – to wszystko znajdziecie w emocjonujących daniach i doświadczeniach nadchodzącej edycji Festiwalu.
Zabierz bliskich, przyjaciół i współpracowników – przed Wami popisowe trzydaniowe doświadczenia restauracyjne w najlepszych Restauracjach.
Zasady Festiwalu:
- NAJLEPSZE RESTAURACJE! Starannie wybrana grupa najlepszych i najbardziej autorskich Restauracji.
- TRZYDANIOWE DOŚWIADCZENIE RESTAURACYJNE! Specjalnie skomponowane popisowe menu festiwalowe: przystawka, danie główne, deser.
- FESTIWALOWA CENA 39zł! Najlepsza okazja, by poznać nowe ciekawe smaki, kuchnie i Restauracje!
- CZAS REZERWACJI! Prosimy o punktualność. Twój czas to 90 minut od godziny Twojej Rezerwacji – po nim będą już czekać kolejni Goście. To równe szanse dla każdego na wymarzone doświadczenie restauracyjne.
Do zobaczenia przy stole!
Lokale biorące udział w akcji:
- bliżej
- by the way
- Cały Gaweł
- Czarna Owca
- Delmonico Cut Steakhouse
- Eliksir
- Fidel
- Główna Osobowa
- Grono di Rucola
- Kawior
- Tapas Barcelona
- Zatoka Sztuki
- Fedde Bistro
- Koncept
- Lobster
- Magiel
- Morze Wina
- Nowy Świat
- Numero1
- On/Off
- Panaya
- Pelican
- Papieroovka
- Bonum
- Polskie Smaki
- Long Island
- Rucola
- Seafood Station
- Serio
- Świnka w trawce pod jabłonką
- Verres en Vers
Komentarze
By dodać zdjęcie lub komentarz, musisz być zalogowany. Zaloguj się