O tym miejscu
Mąka
Oryginalne włoskie przepisy sięgające tradycji słonecznej Kalabri – wytwarzane z włoskiej mąki typu „00”. Przez lata praktykowane i serwowane przez Maestro Pizzaiolo Grzegorza Lizaka. Do wypieków używają produktów lokalnych, jak i tych wędrujących do nas z Włoch. Na życzenie modyfikują pozycje. Buon appetito!
Kawa
Wieloletnia tradycja, odpowiednie prażenie i dobór najlepszych ziaren z całego świata. Tym charakteryzuje się autorski produkt „Caffe Rizzi”. W rodzinnej palarni zadbano, by kawa miała właściwy smak i bogaty aromat.
Pssst!
Sprawdź w tym miejscu specjalne oferty od Everytap!
Galeria
Lokalizacja
Gdynia, Świętojańska 65
Dojedź za darmo z apką mytaxi! Zobacz na mapie Otwórz w Google Maps Nawiguj w jakdojade.plGodziny otwarcia
Poniedziałek | 9:00 – 21:00 |
Wtorek | 9:00 – 21:00 |
Środa | 9:00 – 21:00 |
Czwartek | 9:00 – 21:00 |
Piątek | 9:00 – 21:00 |
Sobota | 12:00 – 19:00 |
Niedziela | 12:00 – 19:00 |
Komentarze
By dodać zdjęcie lub komentarz, musisz być zalogowany. Zaloguj się