O tym miejscu
Lokal w sercu Sopotu wita przytulnym wnętrzem, zapachem świeżych ziół i pieczonego mięsa.
W serwowanych daniach ekipa lokalu wraca do korzeni polskiej kuchni, a menu komponuje z tego, co dostępne lokalnie – ryb z Morza Bałtyckiego od zaprzyjaźnionych rybaków, mięsa od sprawdzonych i zaufanych dostawców, warzyw i owoców dostępnych sezonowo na targu i ziół, które sami sadzą.
Szef kuchni, Przemysław Janta to wielbiciel polskich kulinarnych tradycji, które łączy z nowoczesną kuchnią – nieoczywiste połączenia smaków mieszają się z tym, co dobrze znane z kuchni naszych babć, sprawdzone sposoby gotowania przełamuje wykorzystując najnowsze techniki, tworząc ucztę dla wszystkich zmysłów. Jego potrawy nie tylko świetnie smakują, ale i pięknie wyglądają.
Na miejscu jest także dostępny duży wybór alkoholi – robione na miejscu nalewki, polskie wódki, klasyki baru.
Zapraszamy na szybki lunch, rodzinny obiad, weekendowy wieczór z przyjaciółmi czy randkę w intymnej atmosferze.
Sprawdź też ofertę Everytapa w tym miejscu -> klik!
Galeria
Lokalizacja
Sopot, Morska 16
Dojedź za darmo z apką mytaxi! Zobacz na mapie Otwórz w Google Maps Nawiguj w jakdojade.plWięcej info
Profil na Facebooku:
https://web.facebook.com/swinkapodjablonka
Adres e-mail:
Telefon:
Zarezerwuj miejsce
Komentarze
By dodać zdjęcie lub komentarz, musisz być zalogowany. Zaloguj się