O tym miejscu
Restuarcja (element concept store SPOT.) w dawnej wildcekiej elektrowni pozwala cieszyć się nie tylko autorskim menu, zmieniającym się sezonowo, ale także przestronnymi tarasami z widokiem na ogród. SPOT. promuje wina naturalne, autorskie, a szczególnie polskie. Popołudnie w leżaku na piaszczystej plaży to idealny pomysł na lato w mieście.
Menu Restauracji SPOT. łączy ciekawe elementy kuchni europejskiej, także polskiej, z egzotycznymi smakami, szczególnie Azji. Karta restauracji zmienia się przynajmniej cztery razy w roku, a więc sezonowo, wraz ze zmianami pór roku. Podstawową cechą wszystkich proponowanych dań jest świeżość wszystkich składników oraz najwyższa jakość ich przyrządzenia.
Wszystkie dania i desery powstają w kuchni SPOT. od podstaw i w zależności od dostępności bazują na polskich warzywach sezonowych. Kucharze nie używają żadnych gotowych półproduktów, sztucznych barwników czy konserwantów. Integralną częścią karty dań jest Menu FIT, które dedykowane jest osobom będącym na diecie niskokalorycznej, bezglutenowej oraz wegetarianom. Kilka dań w karcie jest przygotowanych wyłączne z certyfikowanych produktów ECO. Istotną częścią karty są też potrawy przygotowywane specjalnie dla dzieci.
W SPOT. znajduje się Akademia kulinarna SPOT. to EAT, w której kilka razy w miesiącu organizowane są warsztaty kulinarne. Istnieje także możliwość zakupu zaproszenia na warsztaty. Więcej informacji: http://bit.ly/2f08dTH
Galeria
Menu
Zobacz menuWięcej info
Profil na Facebooku:
Strona internetowa:
Adres e-mail:
Telefon:
Zarezerwuj miejsce
Komentarze
By dodać zdjęcie lub komentarz, musisz być zalogowany. Zaloguj się