O tym miejscu
Świeżość jest kwestią czasu. Godzin, dni, nigdy tygodni. To zasada, która stoi za każdym ich daniem, dlatego w Słoniu można tę świeżość poczuć, zobaczyć, nawet dotknąć. To ona wyznacza pojawiające się na talerzu dania. Wszystko, co zamawia się w tej restauracji, przygotowane jest wyłącznie ze świeżych, nieprzetworzonych produktów.
Kierując się filozofią „wiem, co jem”, właściciele zwracają uwagę nie tylko na to, co znajduje się na talerzach, ale i skąd pochodzą produkty wykorzystane do przygotowania posiłków. W Słoniu goście mogą zjeść egzotyczne, lecz żyjące w naturalnym środowisku ryby i owoce morza.
O to, by wizyta w Słoniu była ucztą dla wszystkich zmysłów, dba szef kuchni Marcin Szymański , dla którego gotowanie to przede wszystkim sprawianie ludziom zdrowej przyjemności.
Komentarze
By dodać zdjęcie lub komentarz, musisz być zalogowany. Zaloguj się
Użytkownik załączył zdjęcie.
Użytkownik załączył zdjęcie.
Użytkownik załączył zdjęcie.