O tej promocji
T-bone – stek, łączący polędwicę i rostbef. Ten kawałek mięsa nazywa się tak dlatego, że forma kości przypomina literę T. Przez to, że stek składa się z dwóch rodzajów mięsa, po usmażeniu jest on delikatny ale również aromatyczny.
Galeria
Cena
100g | 19,90 zł |
Dostępność
Niedostępna
Tagi
5 Ed Red Steakhouse
Kraków, Sławkowska 3
Ed Red kocha mięso, a jego smak zaczyna się od jakości, dlatego drogę serwowanej przez nas wołowiny znamy już od pastwiska aż po sam ruszt. Skosztujecie u na nas każdego rodzaju mięsa, lecz to co nas wyróżnia to steki sezonowane na sucho. W pierwszej w Polsce szafie pozwalającej kontrolować ten proces mięso dojrzewa, aż nabierze smaku i struktury, których nie spotkacie nigdzie indziej. Dopiero wtedy trafia na kuchnię, pod noże zespołu kucharzy nadzorowanych przez szefa kuchni Adama…
Zobacz profil miejscaWięcej info
Profil na Facebooku:
Strona internetowa:
Adres e-mail:
Telefon:
Komentarze
By dodać zdjęcie lub komentarz, musisz być zalogowany. Zaloguj się