About this place
Goście Vivian mają do dyspozycji dwie karty – śniadaniową lub obiadową. O poranku mogą skomponować własną jajecznicę lub wybrać domową granolę – płatki owsiane ze świeżymi owocami i jogurtem. Dodatkowo na śniadanie szef kuchni poleca bajgla z wołowiną lub łososiem, zapiekane jajka (z cebulką, kozim serem, suszonymi pomidorami i szpinakiem) i tosty francuskie podane z regionalnym miodem, konfiturami i jogurtem.
Co na obiad? Wśród przystawek na uwagę zasługuje m.in. łosoś z sałatką z fenkułu, rillettes z kaczki, czy śledź z lodami chrzanowymi. Smakosze zup mogą wybierać wśród trzech propozycji: rosołu z kaczki i królika, kremu z grzybów leśnych, a także kremu z pieczonych buraków. Dania główne zaskakują różnorodnością – od burgera wołowego, piersi kaczki lub kurczaka, po comber z królika, dorsza z kaszanką i antrykot wołowy. W menu znajduje się również propozycja kilku sałatek i makaronów. Zapraszamy.
Gallery
More info
Facebook address:
Website:
E-mail address:
vivianrestaurant@vivianrestaurant.pl
Phone:
Book a place
Comments
You must log in to comment or add a photo.