About this place
Sypiemy, przesiewamy, dolewamy, mieszamy, zagniatamy, wyrastamy, wałkujemy, rozsmarowujemy, rozrzucamy, pieczemy, serwujemy. Tarte flambée.
TARTE FLAMBÉE, to ręcznie wyrabiane i wałkowane ciasto, które smarujemy gęstym sosem śmietanowym, następnie wzbogacamy dodatkami w postaci KREWETEK, CHORIZO, CUKINII, SERA KOZIEGO, GORGONZOLI, KWIATÓW LAWENDY (to tylko część z nich) i wypiekamy w piecu opalanym aromatycznym drewnem. Polecamy z butelką wina, piwa, w towarzystwie cocktailu lub ze szklaneczką czegoś mocniejszego.
Gallery
Location
Warsaw, Hoża 61
Get a free ride with myTaxi! Check on the map Open in Google Maps Check on jakdojade.plMenu
Price range:
14–31 zł
View full menuMore info
Facebook address:
Website:
E-mail address:
Phone:
Book a place
Report
Comments
You must log in to comment or add a photo.