Places Log in Choose city: Tricity

Świnka w trawce pod jabłonką

5Restaurant
464

About this place

Lokal w sercu Sopotu wita przytulnym wnętrzem, zapachem świeżych ziół i pieczonego mięsa.

W serwowanych daniach ekipa lokalu wraca do korzeni polskiej kuchni, a menu komponuje z tego, co dostępne lokalnie – ryb z Morza Bałtyckiego od zaprzyjaźnionych rybaków, mięsa od sprawdzonych i zaufanych dostawców, warzyw i owoców dostępnych sezonowo na targu i ziół, które sami sadzą.

Szef kuchni, Przemysław Janta to wielbiciel polskich kulinarnych tradycji, które łączy z nowoczesną kuchnią – nieoczywiste połączenia smaków mieszają się z tym, co dobrze znane z kuchni naszych babć, sprawdzone sposoby gotowania przełamuje wykorzystując najnowsze techniki, tworząc ucztę dla wszystkich zmysłów. Jego potrawy nie tylko świetnie smakują, ale i pięknie wyglądają.
Na miejscu jest także dostępny duży wybór alkoholi – robione na miejscu nalewki, polskie wódki, klasyki baru.


Zapraszamy na szybki lunch, rodzinny obiad, weekendowy wieczór z przyjaciółmi czy randkę w intymnej atmosferze.

Sprawdź też ofertę Everytapa w tym miejscu -> klik!

Gallery

464 Report

Comments

You must to comment or add a photo.